Área Sur

Área Sur

Serviços
Design Conceptual & Arquitetura
Setor
Retail, F&B
Localização
Jerez de La Frontera, Spain
Área
GLA 47.800 m2
Ano
2024
Cliente
AXA IM, Soane Sierra

Área Sur’s new Food Court will cover an area of 5.000m2.

The refurbishment will bring an improvement in natural light through the updating of existing skylights and domes and, also, the substitution of the current lighting for efficient and bio-adaptive lighting within the framework of a new food court area and an enriched gastronomic offer.

In addition, the outdoor terrace will be expanded, which will be completely renovated, reforming its external façade and updating its image with new furniture, as well as a significant increase in vegetation. As an example, the installation of bioclimatic slats, which will allow the regulation of light and temperature, will integrate the feeling of open air throughout the plant.

Área Sur will continue to develop a notable improvement in terms of sustainability, completely updating the air conditioning of this floor, for greater comfort and reduction of energy consumption, as well as the reinforcement of its acoustic and thermal insulation. Likewise, technological innovations should not be forgotten, which, for example, will include a new charging infrastructure for mobile devices.